Joulukalenteri

Kerro parhaat vinkkisi ja ideasi jouluvalmisteluihin!
Tavoita uusia asiakkaita tehokkaalla sisältömarkkinoinnilla uudessa joulukalenterista.

Auta asiakkaitasi järjestämään tunnelmallinen ja stressitön joulu kertomalla osaamisestasi ja palveluistasi Kouvolan Sanomien joulukalenterisivustolla. Sivustolla julkaistaan 1.12. alkaen päivittäin uusi joulukalenteriluukku eli artikkeli, joka antaa hyödyllisiä vinkkejä ja ideoita ikimuistoisen joulun järjestämiseen. Jutuissa annetaan mm. lahjaideoita ja ruokavinkkejä, kerrotaan seudun tapahtumista ja neuvotaan ihanien joulujärjestelyiden tekemisessä.

Joulukalenterisivuston sisältömarkkinointiartikkeli tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Saat kaiken valmiina pakettina: me tuotamme sisällön ja julkaisemme sen sivustolla sovittuna päivänä.

Sivusto on auki 1.-31.12., mutta sen markkinointi aloitetaan jo hyvissä ajoin marraskuun alussa Kouvolan Sanomien digitaalisissa kanavissa ja printtilehdissä sekä sosiaalisessa mediassa. Mainonta jatkuu joulukuun loppuun asti. Jotta artikkelisi tavoittaa mahdollisimman runsaasti lukijoita, pakettiin kuuluu myös sponsoroitua Facebook-mainontaa ja paraati-bannerinosto Kouvolan Sanomien verkkopalvelussa.

Saat lisäksi täyden käyttöoikeuden sinulle tuotettuun sisältöön, joten voit käyttää sitä omissa kanavissasi esim. sosiaalisessa mediassa tai nettisivuilla.

Kalenteriluukku ja some-näkyvyys 680 € + alv. 24%

Varaukset ja lisätiedot mediamyynnistä
myynti@kouvolansanomat.fi